Karriere

Bliv en del af First-Security teamet

En karriere hos First-Security er ikke nødvendigvis en predefineret jobbeskrivelse, men et job, der udvikler sig i takt med vores vækst og udvikling. Vi værdsætter fleksibilitet og innovation, og vi søger personer, som er klar til at tage del i både strategisk udvikling og praktisk sikkerhedsarbejde.

Hos os har du muligheden for at være med til at skabe retningen for virksomheden, samarbejde med kolleger om at udvikle nye løsninger og stå forrest, når det gælder om at sikre tryghed og sikkerhed for vores kunder. Vi tror på at involvere vores team i alle aspekter af virksomheden, fra kontoret til “gulvet”.

Bemærk at der er minimunkrav til ansøgeren.

Uopfordret ansøgning

Tag initiativet - Send os din ansøgning

Vi er altid interesserede i at høre fra engagerede og kvalificerede personer, der ønsker at bidrage til vores virksomhed.

Bliv tilkaldevagt

Fleksible jobmuligheder som tilkaldevagt

Er du på udkig efter et fleksibelt job, hvor du kan arbejde når det passer dig? Som tilkaldevagt hos First-Securit får du mulighed for at arbejde på skiftende tidspunkter og steder, alt efter behovet hos vores kunder. Det er en ideel løsning for dig, der ønsker en varieret og udfordrende arbejdsdag, samtidig med at du kan tilpasse arbejdet efter din egen hverdag.

Skal vi tage en snak?

+45 20 10 33 79

Faste stillinger

Vi tilbyder desværre ikke fastansættelse i øjeblikket

MEN… Hold øje med denne side for opdateringer om nye faste stillinger, og tøv ikke med at sende os en uopfordret ansøgning, så vi kan tage dig i betragtning, når der opstår nye muligheder. Din interesse og dine kvalifikationer kan være det, vi har brug for, når vi udvider vores team.