Pressefokus: First Security i medierne

Her i presseafsnittet kan du finde First Security på forskellige mediekanaler. Dette omfatter et udvalg af artikler, features og segmenter, som belyser firmaets arbejde og ekspertise inden for sikkerhedsbranchen. Der er også en samling af branding materialer, herunder logoer og grafik samt en billedbank med højopløsningsbilleder, der kan bruges til medieformål. Denne sektion er et vigtigt redskab for journalister og andre interessenter, der søger dybdegående information om First Security.

En vagt i sort uniform, stående i en gang.

Interview til bladet UNDER HJELMENE

I bladet UNDER HJELMENE får du bl.a. indsigt i hvordan Jan, manden bag First Security, ser vagtjobbet, hans egen “vagtstil” og tilgang til jobbet.

Artiklen starter sådan her: Jan Jensen er sikkerhedsvagt, og det har han været siden 1997. Det startede med opgaver som dørmand, men over årene er opgaverne blevet mere varierede, og han har også påtaget sig nogle ret eksotiske nogle af slagsen. Men selvom det betyder, at han ofte er i brændpunkter og tilspidsede situationer, så tænker han meget over eget arbejdsmiljø og sikkerhed. Værktøjerne hedder blandt andet: Konflikttrappe, god humor, dialog og det at være lidt underspillet.

Download bladet UNDER HJELMENE og læs hele artiklen:

25_Under_hjelmene_2-2023

Vagt i X-factor reklame

Vores seneste mediearbejde omfattede et bidrag til en X-Factor reklame, hvilket viser vores forståelse for og kompetencer inden for tv- og medieproduktion. Vores erfaring spænder over flere kontinenter, fra Mexico til Grønland, hvilket har givet os en dyb indsigt i de mange forskellige aspekter af mediebranchen.

Projekt med X-Factor fremhævede vores færdigheder inden for tv- og realityproduktion samt vores åbenhed over for at tage imod nye udfordringer i mediebranchen. Kendetegnet ved en opmærksomhed på detaljer og evnen til at håndtere pres, har vist os som en pålidelig partner i produktionsprocessen.

Vi ser med interesse frem til fremtidige projekter og muligheder for at anvende vores erfaring og vores passion for medieproduktion på nye og spændende måder.

Vi har lavet en logopakke

Er du på udkig efter vores officielle logoer til brug i dine projekter? Vi har gjort det nemt for dig! Klik på linket nedenfor og download vores komplette logopakke, som indeholder forskellige formater og variationer. Vores logopakke er designet til at give dig fleksibiliteten til at anvende vores branding på en måde, der komplementerer dit projekt, samtidig med at det opretholder vores brandidentitet.

Download logopakken her:
logo-pakke

Behov for direkte kontakt?